Vlakbij de bossen en tussen de weilanden is een prachtig  kampeerterrein in de maak. Wij zijn pas begonnen.

Kom tot rust op onze rustige  en vriendelijke camping

De Camping

Je kampeert op het terrein van een eeuwenoude boerderij, de eerste bewoners woonden hier vanaf 1458. De boerderij ligt aan een kleine weg die slingert tussen de weiden en akkers, tussen Esbeek en Hilvarenbeek. Je kampeert achter de boerderij op een ruime plek in het groen met stroom, water en wifi. Op dit moment hebben we een klein voorlopig sanitair met enkele toiletten en een ruime douche dat wordt dit voorjaar vervangen door een nieuw sanitaire ruimte.

De omgeving

In de nabij gelegen bossen kun je heerlijk wandelen en fietsen, ze liggen dan ook direct op loopafstand. Landgoed de Utrecht aan de zuidzijde en op zichtafstand de bossen van de Oranjebond,  Gorp en Roovert liggen hier tegenaan. Het gezellige dorp Hilvarenbeek ligt op 2.5 km met haar vele terrasjes, winkeltjes en eetgelegenheden. Er zijn wandel en fietsroutes zodat je hier volop van de natuur kunt genieten. Of je nu rust zoekt of juist gezelligheid, er is altijd wel iets te doen in de buurt.   

Genieten is gewoon zijn in een omgeving waar je kunt ontspannen en niets hoeft te doen.

Foto overzicht

Even voorstellen

Camping d’n Hendrik is nog jong. 

Sinds een aantal jaren wonen wij, Martin, Caroline en de kinderen op deze mooie plek die wij graag  met jullie willen delen. De afgelopen tijd is hard gewerkt zodat we jullie kunnen verwelkomen. Verwacht dus nog geen volledige aangeharkte kant en klare camping maar wel een plek die de komende maanden en jaren volop verder gaat groeien en bloeien. Hou jij ook van buiten, gewoon, genieten… 
Wees welkom!  

1

Faciliteiten

De camping heeft 24 ruimte plaatsen.
Schoon sanitair 
en elektra, water en wifi op alle plaatsen.

2

Reserveer

Om je plek te reserveren mail 
of bel 06-55733154

3

Tarieven en tijden

Per overnachting betaaald u € 25,- per caravan of camper voor twee personen, hierbij is de toeristenbelasting inbegrepen. Extra persoon € 7,50.

4

Reglement

Van 23 uur t/m 7 uur is het rustig op de camping.
Geen vuur behalve BBQ

Minicamping d'n Hendrik

Spaaneindsestraat 21
5085 NN  Esbeek

Telefoon 06-55733154

Mail : info@minicampingdunhendrik.nl

Bedankt! Je bericht is verstuurd.
Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .

Interessante links

Voor wat er te doen is in de omgeving